TV: Förre Unitedspelaren bakom nykomlingens superskräll mot City

Förre Unitedspelaren Frazier Campbell gjorde två mål när nykomlingen Cardiff skrällde och vann med 3-2 hemma mot Manchester City. .

Sergio Aguero mot Aron Gunnarsson

Välkommen till Premier League mr Manuel Pellegrini. Manchester Citys nye manager åkte på en blytung förlust i Cardiff. Nykomlingen som gör sin första säsong i den högsta divisionen sedan 1962. Cardiff fixade nämligen en jätteskräll mot Manchester City då de vann med 3-2. Cardiff hade hållit spelet väl uppe när Edin Dzeko gav bortalaget 1-0 efter 52 minuter. Yaya Toure och David Silva låg bakom förarbetet. Då trodde nog många att det skulle rulla iväg. Det gjorde det - men till Cardiffs favör.

Aron Einar Gunnarsson gav hemmalaget en rättvis kvittering efter en timme spel. När City pressade på för ledningsmål så var det istället Cardiff som tog ledningen genom förre Unitedspelaren Frazier Campbell som nickade in 2-1 efter 79 minuter och efter ett svagt ingripande av Joe Hart. Campbell gjorde sedan 3-1 i 88:e minuten.

Alvaro Negredo reducerade i slutet och City hann skaffa några halvchanser till kvittering på den sex minuter långa övertiden men Cardiff höll undan.

-Det var väldigt speciellt. Men viktigast var de tre poängen, som nykomling vill man inte vänta för länge på första segern, sade Fraizer i en tv-intervju.