TV: Liverpool tappar mark - föll tungt mot Hull

Steven Gerrard satte en frispark, men det räckte inte.

Martin Skrtels självmål blev spiken i kistan och Hull vann med 3-1.

Ett tungt, tungt bakslag för Liverpool.

Daniel Sturridge är skadad så Luis Suarez fick sällskap av Victor Moses och Raheem Sterling i anfallslinjen då Couthino haft lite besvär med en fot och därför inledde på bänken.

Det blev sedan besvärligt på planen för Liverpool. Hull tog ledningen i 22:a minuten efter att Elmohamady fint spelat fram Livermore vars skott ändrade riktning och helt ställde Mignolet som fick se bollen gå i en båge över honom.

Liverpool kunde dock kvittera drygt fem minuter senare när Steven Gerrard slog en perfekt frispark över Hull-muren och i mål intill stolpen. McGregor var chanslös.

Men i den 72:a matchminuten kom nästa kalldusch. Efter att Liverpools försvar inte lyckats rensa undan en långboll fick Hull flera skottlägen. De första blockerades, men på egen retur kunde sedan Meyker skjuta in 2-1 för hemmalaget.

Sedan tofflade Tom Huddlestone iväg ett taffligt skott mot Mignolet i Liverpools mål, men det till synes ofarliga försöket tog en helt ny riktning när Martin Skrtel dök upp med pannan och nickade bollen mot bortre stolpen. Ett snöpligt självmål.

Merseyside-klubben ligger kvar som trea i tabellen, bakom Chelsea och Arsenal.

Hull: McGregor, Elmohamady, Figueroa, Davies, Bruce, Meyler, Huddlestone, Livermore, Brady, Koren, Sagbo.

Avb: Harper, Rosenior, Faye, Chester, Graham, Boyd, Gedo.

Liverpool: Mignolet, Flanagan, Toure, Skrtel, Johnson, Lucas, Gerrard, Henderson, Moses, Sterling, Suarez.

Avb: Jones, Agger, Sakho, Allen, Alberto, Aspas, Coutinho.

Publicerad 2013-12-01 kl 16:54