Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
51v

TV: Mourinho nöjd med Zlatan: "Han ger oss precis vad vi behöver"

Foto: SCANPIX

Försök igen

Smekmånaden är över och Zlatan Ibrahimovic har fått en del kritik i engelska medier. Men managern José Mourinho har ingen kritik till svensken.
- Jag är väldigt, väldigt nöjd, säger portugisen.

Det började med hyllningar från såväl den brittiska pressen som från fansen i Manchester United. Men nu har det bytts ut mot kritik och frågetecken kring om Zlatan Ibrahimovic borde starta för laget.

Men trots att svensken har gått poänglös från Uniteds fyra senaste Premier League-matcher så har managern José Mourinho fullt förtroende för svensken.

- Jag är väldigt, väldigt nöjd. Han ger oss precis vad vi behöver från honom och vad vi förväntar oss av honom, säger Mourinho.

- Det är ganska vackert att få möta honom fem eller sex år senare och hitta samma... Jag skulle inte säga professionalism, jag skulle säga; ambition, passion, viljan att spela och vilja att tävla. Jag kunde inte vara gladare. Och han är väldigt bra tränad och alltid redo att spela, så jag kunde inte vara gladare. Och ser man till hans inflytande i omklädningsrummet, uppenbarligen så är han någon som de unga spelarna ser upp till och det de ser är mycket bra för dem för han kan influera dem positivt.

Se ett utdrag från José Mourinhos presskonferens inför Uniteds Europa League-möte med Fenerbahce under torsdagen i spelaren ovan.

Publicerad 2016-10-19 kl 21:22
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER