POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Mourinho räknar bort skadade duon: "Finns ingen chans"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester United vann mot Saint Etienne igen - men det var en kostsam seger. Managern José Mourinho räknar nu bort skadade duon Michel Carrick och Henrikh Mkhitaryan till helgens ligacupfinal.
- Det finns ingen chans, säger portugisen.

Manchester United ställde upp med en mycket stark startelva i returmötet med Saint Etienne i Europa League, trots 3-0 från det första mötet. Engelsmännen vann också med 1-0, men det skulle bli kostsamt. Både Michael Carrick och Henrikh Mkhitaryan, som gjorde matchens enda mål, utgick skadade. Nu räknar United-managern José Mourinho bort duon från söndagens ligacupfinal mot Southampton.

- Ärligt talat, jag tror inte han (Mkhitaryan) är tillbaka. Jag tror att han och Michael (Carrick) båda är borta. Det här är baserat på min erfarenhet, inte baserat på mina medicinska kunskaper eller tester och vad de måste göra i morgon eller efter i morgon. Jag tror inte det finns någon chans. Men, jag upprepar, det är bara min erfarenhet. En vad, baksida lår - även om det bara är lite, lite som är skadat så tror jag att de är borta, säger Mou.

José Mourinho fick viss kritik för att han inte tog tillfället i akt och vilade vissa spelare. Men portugisen menar att han vill ta alla turneringar på allvar och inte ställa upp med ett B-lag. Managern medgav dock att bristen på rotation låg bakom skadorna mot St Etienne.

- Jag tror att skador är en konsekvens av att spela en tät samling av matcher. Om du spelar en match i veckan så är det väldigt svårt att skada sig, säger Mourinho.

Se Mourinho tala efter mötet med Saint Etienne i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-23 kl 07:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå