Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Mourinho: “Vi måste vinna”

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

José Mourinho

Inför ligacupfinalen mot Tottenham finns bara ett mål för José Mourinho.
- Det är en final vi måste vinna, säger managern i en presskonferens.

På söndag möts Chelsea och Tottenham i årets första titelmatch i England. Inför ligacupfinalen på Wembley menar José Mourinho att matchen sticker ut på flera sätt.

- Sedan jag kom tillbaka till Chelsea i juli 2013 är det första gången där jag inte tänker på klubbens framtid, utan om denna stund och denna match. Vi har en final att vinna på söndag och inget annat. Vi måste vinna den, säger den portugisiske manager.

Mourinho hoppas att finalplatsen på Wembley blir början på en era där Chelsea börjar se arenan som ett återkommande mål.

- Vi försöker bygga ett lag med den nya generationen spelare vi har. Vi försöker få Wembley till att kännas som en normal destination dit vi ska försöka ta oss år efter år.

Trots rivaliteten hyser 52-åringen respekt för Tottenhams manager Mauricio Pochettino. Han menar även att det ligger till grund för att det kan bli en bra match.

- Han är en kille som jag respekterar. Han gör sitt jobb precis som alla andra och vi har inga problem oss emellan. Jag tror det kommer vara ett lätt jobb för fjärdedomaren eftersom det kommer vara lugnt mellan lagens bänkar, säger José Mourinho i en presskonferens.

Publicerad 2015-02-27 kl 16:05

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER