Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Moyes: ”Fick inte chansen att tacka ja eller nej till United-jobbet”

Det var ingen fråga, det var en order.

Alex Ferguson chockade David Moyes när han berättade att han skulle sluta och sade personligen David Moyes att han skulle ta över.

Det var på en presskonferens i Hong Kong där Manchester United befinner sig på försäsongsturné som David Moyes berättade om hur det gick till när han fick veta att Alex Ferguson skulle sluta och att han skulle ta över.

Den dåvarande Evertonmanagern hade ingen aning om att Ferguson skulle sluta men fick ett samtal från Ferguson som bjöd in honom till sitt hem.

- Jag åkte dit och undrade vad det gällde, kanske skulle han berätta att han tänkte värva en av mina spelare. När jag kom dit så berättade han att han skulle sluta, och jag sa ”visst, när då” och då sa han ”nästa vecka”! Och sen sade han ”och du är näste manchester United-manager” så jag hade aldrig chansen att säga ja eller nej. Jag fick veta det direkt från honom, berättar Moyes.

På klippet ovan inleds med att Moyes på sin karakteristiska Glasgowdialekt berättar om händelsen, och han pratar dessutom om hur Wayne Rooney inte är till salu.

Publicerad 2013-07-06 kl 10:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons