TV: Norwich fällde Manchester United på Old Trafford

Manchester United åkte på en tung förlust under lördagen. Norwich vann överraskande med 2-1 på Old Trafford.

Efter tre matchers skadefrånvaro var Wayne Rooney tillbaka från start för Manchester United i mötet med Norwich - och gjorde därmed sin 500:e match i klubben.

Martin Olsson spelade även han från första minuten i dagens möte på Old Trafford.

Efter 38 minuters spel tog Norwich ledningen genom Cameron Jerome. Nathan Redmond stod för förarbetet innan Jerom tryckte in 1-0-målet.

Norwich hade ledningen med 1-0 i paus.

I den 54:e minuten satte norrmannen Alexander Tettey 2-0 till Norwich. Slarv på mitten utnyttjades av bortalaget och Tettey avslutade fint från avstånd.

Anthony Martial reducerade dock snabbt för Manchester United, till 2-1.

Men Norwich klarade sedan av att hålla tätt och vann med 2-1. I och med förlusten ligger nu United femma i Premier League, efter att Tottenham vann mot Southampton.

Spekulationerna om att Manchester Uniteds manager Louis van Gaal ska få sparken lär inte avta nu. Det har tidigare under lördagen ryktats om att José Mourinho kan vara på väg att ta över storklubben.

Se Norwichs två mål i Sporten ovan.

Manchester United: De Gea - Jones, Smalling, Blind, Young - Carrick, Fellaini, Depay, Mata, Martial - Rooney.

Norwich: Rudd - Bennett, Martin, Bassong, Olsson - Tettey, O'Neil, Redmond, Hoolahan, Brady - Jerome.