Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Pellegrini: "Vi förtjänade mer"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester City tog en poäng på bortaplan mot serieledarna Chelsea.
Efter mötet var tränaren Manuel Pellegrini besviken.
- Vi förtjänade mer, säger han.

Chelsea och Manchester City delade på poängen i toppmötet på Stamford Bridge i går. 1-1 var dock inte ett helt rättvist resultat enligt Manchester Citys tränare Manuel Pellegrini.
- Jag tyckte att laget försökte vinna matchen från den första minuten till slutet och jag är väldigt stolt över det för det är inte enkelt att komma till Stamford Bridge mot ledarna i Premier League. Jag tycker att vi skapar, speciellt i första halvlek, chanser och vi förtjänade mer än en poäng. Därför är jag inte nöjd med poängen men nöjd med lagets insats, säger han.

Chelsea försvarade sig långt ner i banan och såg ut att vara nöjda med en poäng mot tvåan.
- Jag vet inte vad som hände med Chelsea, från den första minuten var vi här för att ta tre poäng, säger Pellegrini.

Trots att fem poäng fortfarande skiljer i toppen så är Manuel Pellegrini hoppfull om att kunna ta igen avståndet och vinna ligan.
- Det var självklart viktigt i dag att försöka stänga igen glappet, vi försökte men kunde inte, men vi har fortfarande 45 poäng kvar att spela om så jag tycker, som jag sa före matchen, att det här var en väldigt viktig match men inte någon final. Vi har tid att hämta tillbaka de fem poängen och om vi fortsätter att spela som vi gjorde i dag så kommer det att vara lättare, säger han.

Publicerad 2015-02-01 kl 11:15

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER