Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Pochettino om ryktena kring Kane: "Väldigt nöjd här"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

I veckan har det ryktats om att Spurs-stjärnorna Harry Kane och Hugo Lloris inte vill förlänga med klubben. Men tränaren Mauricio Pochettino är lugn.
- Spelarna vill vara här för en lång tid. Klubben och spelarna samtalar om att förlänga kontrakten, säger han.

I veckan kom det uppgifter från engelska medier om att Harry Kane och Hugo Lloris inte kom överens med Tottenhams klubbledning om nya kontrakt. Stjärnduon sades vilja ha en större lön än vad Spurs är villiga att ge.

Tränaren Mauricio Pochettino är dock lugn över situationen med stjärnorna.

- För oss är det spelare som är väldigt viktiga, Harry och Hugo. Men de har ett kontrakt, fem år och tre och ett halvt år till, och de är väldigt glada. Det är det viktigaste. De är väldigt glada att vara här och vi är väldigt glada att de är här. De må vara mycket rykten som kan påverka våra fans men de måste vara lugna och inte oroliga över såna sakger för spelarna har visat hängivenhet till klubben. Spelarna vill vara här för en lång tid. Klubben och spelarna samtalar om att förlänga kontrakten. Jag tror att i framtiden kommer det inte vara ett problem att göra.

- De är väldigt glada över att vara här. De är väldigt glada att binda sin framtid till klubben och de vill lyckas med det. Jag ser inte problemet.

Se ett utdrag från presskonferensen med Mauricio Pochettino i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-18 kl 10:20

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER