TV: QPR längtar till januari efter Liverpools överkörning

Liverpool behövde bara en halvtimme på sig att köra över jumbon QPR med 3-0. Nu tvingas Harry Redknapp och QPR att agera i januarifönstret för att rädda klubben från nedflyttning.

Liverpool hade kramkalas mot QPR.

Liverpool fick klara sig utan huvudtränaren Brendan Rodgers mot QPR på grund av ett virus.

Men det spelade ingen roll alls då Luis Suarez var på lekhumör. Uruguayanen blev lyckosam redan efter tio minuter när han helt på egen hand fixade 1-0.

Fem minuter senare kom mål nummer två för Suarez. Den lurige anfallaren kom igenom på högerkanten och spelade in ett inspel som täcktes av en QPR-försvarare. Returen gick då tillbaka till Suarez igen som drog till med vristen direkt och 2-0 var ett faktum.

Liverpool fick in ytterligare ett mål under den första halvleken när Daniel Agger kom högst på ett Steven Gerrard-inlägg och nickade in 3-0 vid stolproten.

Stackars QPR lyckades inte komma igen under den andra halvleken som blev mållös. Läget ser nu riktigt tungt ut för jumbon som har åtta poäng upp till säker mark. Om två dagar öppnar transferfönstret och något måste hända i Londonklubben om man vill vända den negativa trenden under vårsäsongen.

Fråfan är bara vad tränaren Harry Redknapp ska hitta på. Redan den andra januari väntar Londonderby mot Chelsea på Stamford Bridge.