Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Rodgers: "Coutinho är värd stora pengar"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Han köptes från Inter för ungefär 110 miljoner kronor. Efter att Coutinho idag blev matchhjälte mot Manchester City förklarade Brendan Rodgers att brassen nu är värd betydligt mer:
– Coutinho är ett nöje att beskåda. Han är värd stora pengar, sa tränaren efteråt.

Efter matchen mot Manchester City var det en glad Liverpool-tränare som hyllade matchhjälten Philippe Coutinho. Brassen gjorde det avgörande målet i 75:e minuten och blev den stora hjälten.

–Coutinho är ett nöje att beskåda. Han är en grabb som har så mycket framför sig i den här sporten. Han är en helt fenomenal fotbollsspelare, sa Brendan Rodgers till pressen efteråt.

– Han är väldigt osjälvisk som spelare och mycket ödmjuk då han skapar chanser åt andra. Sedan har han ett fantastiskt rörelsemönster kring straffområdslinjen.

Philippe Coutinho som 2013 köptes från Inter för cirka 110 miljoner kronor har utvecklats enormt under sin tid i England. Nu menar Brendan Rodgers att den brasilianska landslagsmittfältaren är värt betydligt mer än så.

– Coutinho är en stjärna i Premier league men det finns saker som han kan förbättre. Han är en en ung spelare, som är i en klubb som älskar honom.

– Vi köpte honom för 110 miljoner kronor 2013, det är skrämmande att tänka på vad han skulle vara värd nu.

Publicerad 2015-03-01 kl 16:34

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER