Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Rodgers om Sterling: "Han har erbjudits en underbar deal"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Liverpool väntar fortfarande på att komma överens med Raheem Sterling om ett nytt kontrakt. Men snart är allt på plats, det tror tränaren Brendan Rodgers.
- Han har erbjudits en otrolig deal.

Raheem Sterling har ännu inte skrivit på något nytt avtal med Liverpool om att stanna i klubben. Men inom kort hoppas Brendan Rodgers att stjärnans nya kontrakt ska vara på plats - såväl som för Jordon Ibe.
- Båda spelarna är väldigt väldigt viktiga för framtiden och klubben känner till det, och som tränare hoppas jag såklart, vilket jag tror att det kommer att göra, att det löser sig snart. Ni vet såklart att i Raheems fall så har han erbjudits en otrolig deal för en ung spelare som fortfarande utvecklas.

- Jag vet att han är väldigt lycklig här och vill fortsätta arbeta på det sättet som han har gjort, säger Rodgers och fortsätter med att berömma Sterlings 19-årige lagkamrat Jordon Ibe.

- Och Jordon är som jag sagt en fantastisk spelare och han har visat sitt värde under den tid han har varit här. Och igen, förhoppningsvis kommer avtalet vara organiserat snart och låter honom fortsätta till nästa steg i hans utveckling för han har mycket att förbättra också.

Liverpool tar emot Tottenham på Anfield på tisdagskvällen. En match som kan bli mycket viktig för kampen om Champions League-platserna.
- Självklart är vi ute efter att vinna matchen. Och det skulle lägga oss bara en poäng bakom. Och viktigt för oss är att fortsätta på momentum. Om vi inte vinner matchen sätter det bara pressen på de andra matcherna och resten av säsongsavslutningen, men vi går in i matchen som två lag med väldigt bra form, säger Rodgers.

Publicerad 2015-02-09 kl 22:00

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER