Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Rodgers: Tar lång tid att hitta rytmen den här säsongen

3-1-segern mot Bournemouth i ligacupen var ett steg i rätt riktning, säger Liverpools manager Brendan Rodgers.
- Det har tagit lång tid, konstaterar han.

Liverpools säsong har så här långt varit en besvikelse. Elva i ligan och utslaget ur Champions League. Managern Brendan Rodgers har ifrågasatts men på onsdagskvällen fick han i alla fall en efterlängtad seger. Tack vare 3-1 mot Bournemouth i ligacupen är laget nu klart för semifinal.
- Det har tagit lång tid för oss att hitta rytmen den här säsongen, men spelarna har inte slutat jobba hårt. När man kommer till en sådan här plats krävs kvalitet och karaktär. Jag tycker det första målet var ett perfekt exempel på tålamod, rörelse och kreativitet. Det var ett otroligt mål där vi visade auktoritet med bollen och väntade på rätt läge innan vi penetrerade ett väldigt bra lag, säger han.

Nu väntar Chelsea i ett dubbelmöte i semifinalen. En tuff motståndare, medger Rodgers, men å andra sidan ska man kunna slå alla lag om man ska vinna.
- Nu var vår målsättning att gå vidare och då visste vi att oavsett vilket lag vi får möta i nästa omgång så kommer det att bli tufft. Ska man vinna hela turneringen, vilket är vår målsättning, måste man vinna över de västa lagen oavsett om det är i semifinal eller final. Oavsett om det är i ett dubbelmöte eller i en enskild match. 

Publicerad 2014-12-18 kl 08:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons