Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Rooney: "Har haft en Everton-pyjamas på mig hemma"

Premier League

Firad hjälte i Manchester United.
Men Wayne Rooney har inte glömt var genombrottet kom.
- Jag har hållit tyst om det i 13 år men jag har faktiskt haft på mig en Everton-pyjamas hemma med mina barn, säger han till Everton TV.

2:44
Nästa

Avbryt
Försök igen

Wayne Rooney slog igenom med dunder och brak då han redan som 16-åring slog sig in i Evertons A-lag. Efter två säsonger i seniortruppen fick Manchester United upp ögonen för anfallaren och under sina 13 år i klubben han hann med att slå Bobby Charltons rekord för antalet gjorde mål någonsin.

Men nu är Rooney tillbaka där allt började och under måndagen presenterades han på en presskonferens.

- Jag kommer inte tillbaka för att varva ner. Jag är redo för att spela och jag vill bli framgångsrik i den här klubben, förklarade Rooney.

I en intervju med klubbens egen TV-kanal förklarar han också att känslorna för klubben inte mattats av trots de 13 åren i Manchester United.

ANNONS

- Det känns fantastisk och för att vara ärlig så har hållit tyst under de senaste 13 åren om det här, men jag har faktiskt haft på mig en Everton-pyjamas hemma tillsammans med mina barn, men det har jag fått hålla lite tyst om. Det känns lika speciellt som det gjorde för tretton år sedan och jag ser bara fram emot att få komma ut på planen.

Tränaren Ronald Koeman:

- Det här är fantastiskt eftersom jag pratade med Wayne för flera dagar sedan och han ville verkligen komma tillbaka. Jag tycker att han har visat för mig och han kommer visa för alla hur mycket han gillar Everton och att få komma tillbaka till sitt hem. Han är fortfarande bara 31 och jag har inga tvivel kring hans kvaliteter.

Se intervjun med Rooney i klippet!

Publicerad 2017-07-10 kl 22:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto