TV: Självmål räddade Tottenham från fiasko

Tottenham var påväg mot en blytung förlust näst Emmerson Boyce satte ett självmål i slutminuten.

Tottenham jagar Chelsea, som låg en poäng och en position ovanför inte mötet, på den så åtråvärda Champions Leagueplatsen. Men Spurs med sämre målskillnad.
Wigan å sin sida låg tre poäng bakom Aston Villa som innhar den sista platsen på säker mark i tabellens botten.
Båda lagen behövde alltså vinna och Tottenham inledde bäst. Gareth Bale satte tidigt 1-0 men Emmerson Boyce kvitterade till 1-1 redan i den tionde minuten när han nickade in en hörna.

Och i den andra halvleken rivstartade hemmalaget. Wigans Callum McManaman satte 2-1 efter bara fyra minuter. Wigan var på väg mot en så otroligt viktig seger när 1-0-nickaren Boyce satte 2-2 i eget nät.

Publicerad 2013-04-27 kl 17:16