TV: Soldado målskytt i Spurs-debuten

Han kostade - men han levererade direkt. Roberto Soldado satte matchens enda mål när Tottenham vann premiären av Premier League.

Roberto Soldado presenterade sig direkt.

Tottenhams silly season har till stora delar handlat om Gareth Bales vara eller icke vara. I skuggan av Bale gjorde idag Valenciaförvärvet Roberto Soldado debut från start i "Spurs". Och han presenterade sig direkt.

Efter en mållös första halvlek tog det bara några minuter av den andra halvleken innan nollan var spräckt. Aaron Lennon drev bollen in till höger i Crystal Palaces straffområde och det efterföjande inlägget tog på Moxleys uträckta hand varpå domare Clattenburg blåste för straff. 260-miljonersförvärvet klev fram och gjorde som han brukar: Mål.

Palace var inte utan chanser, men lyckades inte få in bollen och matchen slutade 0-1.

- En bra insats och tre viktiga poäng, sa tränaren Andre Villas Boas till Viasat efter matchen.

Publicerad 2013-08-18 kl 16:43