TV: Sunderlands drömseger - Larsson nära rött när City föll

Vilken drömseger av Sunderland.

Bottenklubben golvade själva Manchester City med 1-0.

Sebastian Larsson kan dock skatta sig lycklig över att inte ha blivit utvisad.

Nästjumbon Sunderland tog emot Manchester City på Stadium of Light och Sebastian Larsson spelade från start i hemmalaget - som fick en perfekt start på matchen.

Phil Bardsley anföll från sin vänsterbacksposition och hann upp en passning strax till vänster om straffområdet. Han vände upp och skruvade kyligt in 1-0 bakom Pantilimon som återigen gått före Joe Hart i målvaktskön.

Larsson var kvar på planen i 90 minuter, men det var långt ifrån någon självklarhet. Svensken bjöd på en riktigt ful tackling på mittplan i första halvlek.

På förhand hade svenska U21-landslagets Håkan Ericsson fått uppgifter om att John Guidetti skulle ingå i Citys trupp, men så blev det inte till sist.

Se målet ocjh Larsson tackling i Sporten-sändningen ovan.

Publicerad 2013-11-10 kl 16:57