TV: Torres hjärnsläpp renderade rött kort

Fernando Torres gjorde första mål igen. Sedan fick han hjärnsläpp - och kastade sig in fult i en duell.

Fernando Torres var i händelsernas centrum i första halvlek. Först gjorde han mål, för andra matchen i rad, när han satte dit 1-0 för Chelsea. Londonlaget gick sedan upp i 2-0-ledning när Ramires pangade in tvåan.

Torres skulle ett par minuter efter 2-0-målet visas ut. Spanjoren tacklade, med sträckte ben och dobbarna visade - och fick rött kort direkt.

Chelsea hade inga störra problem att klara av Swansea ändå, trots att man var en man mindre. Ramires kunde sätta dit 3-0 i andra halvlek och definitivt stänga matchen.

Swansea fick ett sent tröstmål, genom Williams, innan Didier Drogba kunde fastställa slutresultatet till 4-1. Drogba startade inte matchen - men får kanske chansen nu när Torres stängs av de kommande tre matcherna.

Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Mikel, Mata, Meireles, Ramires, Torres, Anelka.

Swansea: Vorm, Rangel, Monk, Williams, Taylor, Britton, Gower, Allen, Dyer, Lita, Sinclair

Publicerad 2011-09-24 kl 20:35