Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Van Gaal fåordig om Pedro: "Sa inte att jag var intresserad"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Chelsea snuvade Manchester United på värvningen av Barcas Pedro.
På en presskonferens under fredagen var Louis van Gaal fåordig om övergången.

- Jag kan inte svara på dessa frågor, säger United-tränaren.

Manchester United såg ut att vara nära att värva Pedro från Barca, och enligt brittiska medier var VD:n Ed Woodward på plats i Barcelona för att försöka slutföra affären så sent som i tisdags. Men istället för United blev det toppkonkurrenten Chelsea för den spanske yttern.

På presskonferensen inför Manchester Uniteds Premier League-möte med Newcastle fick Louis van Gaal flera frågor om Pedro, men holländaren var inte alls sugen på att prata om detta.

- Jag kan inte svara på dessa frågor, det vet ni. Jag har sagt det förut, det vi kommer att göra är en process. I den processen så tar vi beslut och jag tror att när vi ville ha Pedro var det inget problem. Det var för att det fanns en klausul i hans kontrakt så det var den enklaste värvningen. Ni kan skriva vad ni vill, men vi kan inte säga vad vi vill - det är skillnaden, säger United-tränaren.

- Om ni frågar mig om Pedro passar profilen (i United) kan jag inte ljuga, då säger jag ja. Men jag sa inte att jag var intresserad av spelaren. Det är skillnaden.

På presskonferensen fick Louis van Gaal även frågor om relationen mellan honom och klubbens VD Ed Woodward, och om denna hade påverkats av Uniteds misslyckade transferförsök.

- Jag har en idé om att ni vill separera Ed Woodward och mig. Nej, aldrig. Varje dag får jag uppdateringar av honom och jag litar på honom. Jag tror inte att fansen behöver tvivla på Ed för han har bevisat redan i många år att han är rätt person på rätt plats, säger van Gaal.

Publicerad 2015-08-21 kl 14:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons