Inbytt i halvtid – och matchvinnare tio minuter senare.

Danny Welbeck fixade tre poäng åt Manchester United på lördagen.

- Jag är nöjd över att komma in och göra segermålet, säger han till Viasat.

Danny Welbeck gjorde matchens enda mål.

Manchester United och nytillträdde managern David Moyes har som bekant fått en tuff start i årets Premier League-spel.

Men nu verkar man har hittat formen rejält. Uddamålssegern borta mot Norwich var lagets fjärde raka seger och nu är laget uppe en sjätte plats i tabellen.

Stor matchhjälte blev inhopparen Danny Welbeck.

I minut 46 fick anfallaren chansen istället för veteranen Ryan Giggs – och redan efter tio minuters spel tackade han för förtroendet genom att göra matchens enda mål.

Anfallaren var iskall när han efter ett motlägg rundade John Ruddy i hemmalagets mål och rullade in 1-0.

Målet var Welbecks sjätte för säsongen och United är nu sju poäng efter värsta rivalen och serieledaren Manchester City.

Svenske Johan Elmander blev inbytt i den 89 minuten och väntar fortfarande på sitt första Premier League-mål för säsongen.

Publicerad 2013-12-28 kl 20:15