Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
7:53

Nästa

Avbryt
Försök igen

TV: Wenger vägrar ha en sportchef över sig: "Vad är det ens?"

Arsene Wenger vill styra och ställa i Arsenal även i fortsättningen.
Klubben sägs vilja anställa en director of football, en så kallad sportchef, men det är inte ett grepp som Wenger vill ta till.
- Vad är ens en sportchef? säger Wenger.

Arsenal kan stå inför stora förändringar. Managern Arsene Wengers kontrakt i sommar går ut och dessutom skriver brittisk media om att klubbens ledning vill genomföra en omorganisation och bland annat anställa en director of football, en så kallad sportchef.

Enligt ESPN måste Wenger acceptera en förändring av klubbens struktur om han ska få fortsätta som manager i klubben. Ledningen vill minska den kontroll som fransmannen har över klubben.

Men Wenger säger sig inte vara så sugen på att släppa på sina tyglar trots ordföranden Sir Chips Keswick och vd:n Ivan Gazidis planer. Under en presskonferens i dagarna slog Wenger ner tanken om att Arsenal ska anställa en sportchef.

ANNONS

- Nej, jag vet inte ens vad som menas med en sportchef. Är det någon som står mitt i vägen och dirigerar spelet till vänster eller höger? Jag förstår inte vad det är och det har jag aldrig gjort, säger Wenger.

- Jag är Arsenals manager och så länge jag är det kommer jag bestämma vad som händer på den tekniska fronten. Så är det med det.

Se hela Wengers presskonferens inför onsdagens match mot Southampton i spelaren ovan.

Publicerad 2017-05-10 kl 09:10
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto