Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
50v

TV: Wengers svar efter Mourinhos utspel: "Haft den positionen i 21 år"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se delar av Wengers presskonferens i spelaren.

José Mourinho hävdade att klubbens dyra spelarköp inte varit tillräckliga.
Arsène Wenger menar att han varit i ekonomiskt underläge länge.
- Jag har haft den positionen i 21 år så jag ska inte börja klaga nu, säger han på en presskonferens.

Det var efter missräkningen hemma mot Burnley, 2-2, som Manchester Uniteds José Mourinho hävdade att klubbens spelarköp, för en kostnad på över tre miljarder, inte varit nog för att kunna utmana om ligatiteln.

- Det räcker inte. Priset för de stora klubbarna är annorlunda än för de andra klubbarna. De historiskt stora klubbarna straffas normalt sett på marknaden på grund av klubbens historia, förklarade portugisen.

På en presskonferens under onsdagen ombads Arsenals manager Arsène Wenger att svara på Mourinhos utspel. Han valde då att påminna United-tränaren om att hans Arsenal, enligt honom, varit i den situationen länge.

- Jag har varit i den positionen i 21 år så jag ska inte börja klaga nu. Det har alltid funnits minst ett lag, ibland fyra, som varit rikare än oss så jag har lärt mig att acceptera det och hantera det. Jag tror att det viktigaste är att man hanterar sin egen situation så bra man kan och ja, Manchester City är rikare än oss. Ja, Chelsea är rikare än oss och ja, Manchester United är rikare än oss men jag menar tror att vi behöver hitta en väg för att bli framgångsrika.

Fransmannen är samtidigt öppen med att Londonklubben borde ligga högre upp i tabellen sett till de egna förutsättningarna.

- Vi borde ligga högre upp och vi är inte nöjda med där vi befinner oss och det måste vi rätta till.

Arsenal är just nu sexa i tabellen, samtidigt som man har en match mindre spelad än toppkonkurrenterna. United är fortsatt tvåa, en poäng före Chelsea.

Se delar av Wengers presskonferens i spelaren.

Publicerad 2017-12-27 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons