Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
46v

TV: Zlatans pik till City-fansen: "De blev United-supportrar efter att ha träffat mig"

Sviktande form men Zlatan Ibrahimovic har föga förvånande fortfarande självförtroendet i behåll. Nu passar anfallaren på att pika City-fansen inför ligacupsderbyt.
- Jag har träffat många (City-fans) men de blev United-supportrar efter att ha träffat mig, säger svensken till United Review.  

Manchester United har för tillfälligt en rejäl formsvacka efter att ha åkt på en smäll mot Chelsea (0-4) förra helgen. Kvällens derby mot City är en chans för José Mourinho och hans mannar att visa vad de går för en gång för alla. 

- Vi var uppenbarligen inte bra förra matchen eftersom vi förlorade. Men vi måste ändra på det i den här matchen så vi kan avancera i cupen. Det är det vi vill. Vi tror på oss själva och tror på det vi gör, det är huvudsaken, säger Zlatan Ibrahimovic till United Review.

Förra derbymötet med City slutade med en snöplig förlust - av förklarliga skäl om man ska tro Ibrahimovic.

- De har bra spelare, de vet vad de gör och vad de behöver göra men samtidigt så vet vi också det. Det är kul att spela mot bra spelare för det är i dem matcherna som du kan få ut max av din kapacitet, säger Ibrahimovic och tilllägger:

- Självklart är allt nytt för mig. Jag spelade matchen och såg hur det gick. Det är ett rivalmöte mellan två lag från samma stad; ett är ljusblått och det andra är rött. Du vill självklart alltid vara chef i stan.

Den svenske storstjärnan tror att hans tidigare erfarenheter kan bli viktiga i kvällens möte.

- Jag har stor erfarenhet av sådana här matcher; jag har spelat den här typen av heta matcher över hela Europa. Jag vann många av de matcherna så vi får hoppas att jag kan vinna den här gången också, säger Zlatan Ibrahimovic.

Se en del av intervjun i spelaren ovan. 

Publicerad 2016-10-26 kl 10:25
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER