Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Premier League-bevakningen presenteras av

Två domare skadade sig - Millwall-supporter fick hoppa in som linjedomare

Championship

Domaren Tony Harrington kunde inte döma Millwalls möte Bolton på grund av sjukdom.
Hans ersättare Lee Swabey skadade sig.
Då fick en Millwall-supporter hoppa in som linjedomare
- Det var kaos, säger Bolton-tränaren Phil Parkinson enligt The Bolton News.

Foto: Bildbyrån.

Tony Harrington skulle ha dömt Millwalls match mot Bolton. Men inför matchen tvingades huvuddomaren att dra sig ur på grund av illamående. Han ersattes i av fjärdedomaren Lee Swabey. Men Swabey blev inte särskilt långvarig i matchen. I mitten av den första halvleken ådrog han sig en vadskada och kunde därmed inte döma mer.

Då fick en Millwall-supporter hoppa ned från läktaren och ta ansvaret för ena sidlinjen Enligt The Bolton News fick supportern "akuta instruktioner" att agera linjedomare. Den skadade Swabey kunde till slut ställa sig på benen och vara fjärdedomare.

Därefter fick linjedomaren John Leach hoppa in som huvuddomare resterade delen av matchen och han assisterades av Millwallsupportern samt Steve Perry.

Annons

- Det var kaos. Först blev domaren skadad på uppvärmningen så vi fick kalla ned en Millwall-supporter som fjärdeman. Han applåderade Jordan Archer (Millwalls målvakt) när Archer gjorde en dubbelräddning. Då var vi tvungna att gnälla lite på honom, fast det var på skoj, säger Bolton-tränaren Phil Parkinson enligt The Bolton News.

- Men helt plötsligt blev Millwall-supportern linjeman. Det var konstigt och vi låg under med 1-0. I halvlek var vi tvungna att prata med Dave Allison (domarrepresentant) om hur vi skulle fortsätta. Tacka gud för att inte en till skadade sig, säger Parkinson.

Matchen slutade 1-1.

Publicerad 2018-11-25 kl 10:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto