United i ny supervändning - Owen och Chicharito frälsare

Manchester United låg under mot tredjeligalaget Southampton.
Då klev de fram: Michael Owen och Chicharito.

Målvakten Anders Lindegaard kunde ha fått en bättre start på sin debut för Premier League-ledaren. Underläge med 1-0 i FA-cupen, mot ett lag som seriemässigt är 47 tabellplaceringar sämre än United. League One-klubben Southampton. Men Chaplows skott i mål blev inte det enda i matchen.

När det såg som dystrast ut utnyttjade Michael Owen en passning från Obertan, och nickade in 1-1. Kvitterat med drygt 20 minuter kvar av matchen. Sedan visade Javier "Chicharito" Hernandez vilken spelare han är. 2-1 fullbordade vändningen, bara tio minuter före full tid.

Man United: Lindegaard; O'Shea, Smalling, Evans, Fabio; Anderson, Gibson, Scholes; Obertan, Owen, Hernandez.