Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

United och Chelsea överens - nu hänger affären på Mata

Foto: AP

Juan Mata

Manchester United och Chelsea är preliminärt överens om en transfer för Juan Mata. En sak krävs dock: Mata måste själv säga till Jose Mourinho att han vill flytta.

Manchester United sladdar i tabellen och letar förstärkningar - och samtidigt har årets spelare i Chelsea de senaste två säsongerna, Juan Mata, bara gjort 90 minuter tre gånger under hela säsongen.

De båda situationerna har nu, enligt The Guardian, lett fram till att Manchester Uniteds och Chelseas klubbledningar preliminärt är överens om en flytt för Mata. Affären sägs vara värd cirka 40 miljoner pund, drygt 400 miljoner kronor, men en sak återstår.

Precis som i fallet med Kevin De Bruyne-försäljningen till Wolfsburg vill Jose Mourinho att spelaren i fråga, Juan mata, själv ska säga till honom att han vill lämna. Då kan Mourinho som ogärna släpper spelaren tänka sig att gå med på en försäljning, skriver the Guardian.¨

Samtidigt som Chelsea och United förhandlar finns det uppgifter om att såväl PSG som Atlético Madrid är intresserade av mata - och att de hos dem skulle kunna röra sig om ett lån med option på köp efter säsongen.

Publicerad 2014-01-22 kl 11:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons