Manchester United gästade Aston Villa under söndagen.
Och det blev en planenlig seger för bortalaget.
United åkte däremot på en tuff smäll när lagkapten Harry Maguire tvingades utgå skadad.

Manchester United är inne i ett tufft spelschema, och under söndagen gästade de Aston Villa i Premier League. När startelvorna släpptes stod det klart att Victor Lindelöf startade.

I inledningen av matchen hittade United ett par målchanser, men bland annat Bruno Fernandes lyckades inte riktigt få in bollen. Aston Villa anföll en del de också, och ropade även på hands när Aaron Wan-Bissaka fick bollen på armbågen efter en touch på låret - men domaren friade.

Efter drygt 23 minuter kom ledningsmålet, från Aston Villa. Bertrand Traore fick bollen och gjorde bort Lindelöf, som inte kunde få bort bollen när den låg lös. Traore kunde sedan dunka dit ledningsmålet.

1-0 stod sig till paus, men det tog inte många minuter i den andra halvleken innan kvitteringen kom. Douglas Luiz gjorde ned Paul Pogba i straffområdet, och Fernandes var iskall från elva meter. Kvitterat 1-1.

Fyra minuter senare gjorde United även 2-1 när Mason Greenwood vände upp och drog in den med vänstern.

Med kvarten kvar tvingades Harry Maguire utgå skadad, ett stort avbräck för United. Lagkaptenen hade inför matchen spelat alla (!) minuter i Premier League den här säsongen.

Med tre minuter kvar av matchen utökade Edinson Cavani ledningen till 3-1. Strax därefter visades Aston Villas anfallare Ollie Watkins ut efter att ha fått sitt andra gula kort. Watkins försökte filma till sig en straff, men fick i stället sitt andra gula kort i matchen.

Det blev inte flera mål i matchen, och den slutade 3-1 till bortalaget United.

- Förhoppningsvis kommer Harry (Maguire) vara ok till finalen. Jag vet inte, vi måste undersöka dem (skadan). Det kan ta några veckor eller en månad, vi vet inte. Jag tror spelaren landade på honom och han vred till något, säger Ole Gunnar Solskjær efter matchen.

Startelvor

Aston Villa: Martinez - Cash, Konsa, Mings, Targett - Luiz, McGinn - Traore, Barkley, El-Ghazi - Watkins

Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Greenwood, Fernandes, Pogba - Rashford