Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Uniteds Anderson medvetslös i bilkrasch

Manchester Uniteds Anderson var tvungen att föras till sjukhus efter en våldsam bilkrasch. Brasilianaren drogs medvetlös ur sin brinnande bil som sedan exploderade.

Det var på väg hem från en fest utanför den portugisiska staden Braga som United-mittfältarens bil körde av vägen och flög ut på en åker. Enligt brittisk press är det fortfarande oklart vem som körde Andersons bil, men att det fanns tre personer i United-mittfältarens tvåsitsiga Audi när den körde av vägen och började brinna. Anderson var tvungen att dras ur den brinnande bilen och var medvetslös när han fördes med ambulans.

22-åringen tillbringade flera timmar på sjukhus, men kunde sedan lämna utan några allvarligare skador. Polisen misstänker rattfylla och Anderson kan samtidigt straffas för att det färdades fler passagerare i bilen än vad som var tillåtet.

Anderson genomgår fortfarande en rehabilitering för sin svåra knäskada och kommer förmodligen inte vara tillbaka förrän i slutet av september. Det har tidigare ryktats att United velat släppa mittfältaren eftersom nya regler i ligan gör att klubbarna måste ha samma 25-manna-trupp under hela våren.

Publicerad 2010-08-02 kl 14:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons