Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Uppgifter: Man United ber Mourinho vänta - ett år

Foto: Scanpix

Manchester United har bett José Mourinho att bli klubbens tränare. Men först nästa sommar, när Louis Van Gaals kontrakt går ut.

Det uppger The Sun. Uppgiften styrks av journalisten Duncan Castles på Twitter. Castles, som bland annat skriver för The Times, anses ha goda kontakter i Mourinhos läger.

Förslaget presenterade enligt The Sun nyligen för Mourinhos agent Jorge Mendes av Uniteds styrelse med vd Ed Woodward i spetsen. Förhoppningen skulle vara att portugisen accepterar ett lukrativt tränaruppdrag i Kina under tiden. Men förslaget ska som väntat ha nobbats av Mourinho. Den förre Chelseatränaren har i intervjuer tidigare varit tydlig med att han vill tillbaka till fotbollens stora scener i sommar.

Uniteds nuvarande tränare Louis Van Gaal har kontrakt till sommaren 2017. Trots att det stormat har Woodward stått fast vid holländaren, och sägs ovillig att göra någon förändring.

Andra uppgifter, framför allt i Spanien och Portugal, har tidigare gjort gällande att United redan har ett muntligt avtal om att anställa Mourinho i sommar. The Sun skriver också att Mourinho hoppas presenteras som Uniteds nya tränare inom en månad. 

Publicerad 2016-05-05 kl 08:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons