Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
43v

Uppgifter: Zlatan kan lämna United innan säsongen är slut

Foto: Bildbyrån

Comebacken fick ett tungt bakslag.
Nu uppger journalisten Duncan Castles, med täta kopplingar till United och José Mourinho, att klubben förbereder sig för att Zlatan Ibrahimovic ska lämna - kanske redan innan säsongens slut.

I november gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback efter sju månaders frånvaro på grund av den otäcka knäskada svensken ådrog sig i april. Men Manchester United-anfallaren fick ett bakslag, och innan årsskiftet meddelade José Mourinho att Zlatan skulle bli borta i en månad.

Svenskens kontrakt med United sträcker sig säsongen ut, och det ser inte ut att bli någon förlängning. Journalisten Duncan Castles skriver nu på Yahoo Sport att klubben planerar för att ersätta Ibrahimovic. Svensken kan också komma att lämna United innan säsongens slut, enligt uppgifterna. Detta för att vara med från starten av MLS eller den kinesiska ligan - där intresset på båda ställena varit stort för Zlatan - i mars. United ska dock hoppas på att behålla svensken säsongen ut, för att sedan gå vidare.

Castles har nära kopplingar till agenten Jorge Mendes som bland annat har José Mourinho som klient. Journalisten skriver vidare att Uniteds förstaval för att ersätta Zlatan är Torinos Andrea Belotti, som under en längre tid ska ha varit högst upp på önskelistan hos klubbens scouter.

Publicerad 2018-01-09 kl 16:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons