Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Vändningen: Chelsea har registrerat Diego Costa för PL-spel

Foto: Bildbyrån

Diego Costa är mitt uppe i ett stort bråk med Chelsea.
Men nu har han trots allt registrerats i London-klubbens 25 man stora Premier League-trupp, uppger flera brittiska tidningar.

Under sommaren har Diego Costa öppet bråkat med Chelsea och lagets manager Antonio Conte. Anfallaren säger sig ha fått ett besked om att han inte längre än önskad av London-klubben och 28-åringen har bland annat berättat att han känner att Chelsea har behandlat honom som "kriminell".

Costa befinner sig just nu i Brasilien och har förklarat att han inte tänker återvända till London för att ansluta till resten av Chelsea-truppen. Stjärnan har varit på väg bort från Chelsea i sommar och en flytt till Atletico Madrid har varit aktuell, men eftersom Madrid-klubben ändå inte får registrera några nya spelare innan januari på grund av ett transferförbud sägs Atletico inte stressa med att knyta till sig Costa.

Nu tar historien en ny vändning. Enligt bland annat Daily Mail har Chelsea registrerat Costa i sin 25 man stora Premier League-trupp. Daily Mail skriver dock att Chelseas val att ta med Costa i truppen kan vara ett drag för att ge sig själva bättre förutsättningar inför en eventuell rättslig kamp mellan parterna.

Publicerad 2017-09-01 kl 21:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons