Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Wenger om överpriset på Torres: ”Vad tänkte Chelsea på?”

Chelsea fick betala överpris på Torres. Och nu kanske man måste offra Anelka eller Drogba. Det skriver Arsene Wenger i sin kolumn på brittiska Eurosports hemsida.

Roman Abramovich slantade upp miljonerna och Chelsea köpte Fernando Torres för den dyraste priset i Premier Leagues historia. Nu ifrågasätter Wenger Chelseas värvning av spanjoren ur flera olika aspekter. Först och främst undrar Wenger hur Chelsea ska få plats med Nicolas Anelka, Didier Drogba och just Torres.

- Avslöjar värvningen deras önskan att göra sig av med Drogba eller Anelka i nästa transferperiod? Jag vet inte, eftersom de spelarna fortfarande är konkurrenskraftiga och viktiga för Chelseas trupp.

Arsenalmanagern verkar övertygad om att tre centrala anfallare är en för mycket för Chelsea. Nu måste de tre ”lära sig leva med varandra”, skriver Wenger – samtidigt som Chelsea borde förklara varför de köpte Torres.

- Den centrala frågan är vad Chelseas styrelse tänkte på när de värvade Torres. Jag skulle vilja veta det, och Carlo Ancelotti kommer få svara på den frågan inom den närmsta framtiden.

Slutligen konstaterar Wenger att Chelsea fick betala åtminstone 15 procent mer för Torres än vad som borde varit fallet, på grund av att övergången var rätt känslig och för att Chelsea var sent ute.

- Torres var en sista-minuten-affär. Och Chelsea fick betala för det.

Publicerad 2011-02-22 kl 10:49

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER