Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

West Bromwich vill rädda Robinson

Paul Robinson vill lämna Tottenham för att öka sina chanser till spel och i och med det ta tillbaka sin plats i engelska landslagets mål. Tidigare har han kopplats ihop med Aston Villa; men nu har ytterligare ett alternativ dykt upp: Nyuppflyttade West Bromwich.

Förra säsongen var ingen höjdare för Tottenhams målvakt Paul Robinson. Ett antal svajiga ingripanden gjorde att han tappade både sin plats i landslaget, och i klubblaget. Och Juande Ramos värvning av Heurelho Gomes från PSV lär inte göra det lättare för Robinson att återta platsen plats som förstemålvakt i klubb- och landslag.

En flytt verkar vara nödvändig för Robinson om han ska kunna slå sig in som förstemålvakt i Fabio Capellos landslag. Nu verkar det ha dykt upp ett alternativ. Engelska medier rapporterar att West Bromwich, som förra säsongen flyttades upp från The Championship, förhört sig om Paul Robinson hos Tottenham.

Även Aston Villa har nämnts som en tänkbar destination för Robinson, men West Bromwich ska vara den första klubb som faktiskt varit i kontakt med Tottenham angående målvakten. En annan målvakt som också kopplats ihop med West Bromwich är Scott Carson, som förra säsongen var på lån till Aston Villa från Liverpool.

Publicerad 2008-07-05 kl 14:20
Annons
Annons
Annons