Wigan fixade kryss mot Manchester City

Manchester City tappade i toppstriden i Premier league efter bara 1-1 borta mot Wigan. City ligger nu på femte plats på 17 poäng, fem bakom Manchester United och fyra efter Chelsea.

City var på väg att koppla greppet i den andra halvleken men i den 65:e minuten åkte försvararen Pablo Zabaleta på sitt andra gula kort efter en våldsam tackling. Därmed fick Mark Hughes och hans tio man på planen inrikta sig på att greja en poäng. Hemmalaget hade en bra möjlighet att ta samtliga tre poäng i slutet men Hugo Rodallega missade fri med målvakten.

Rodallega var het i matchen och låg bakom Wigans ledningsmål i slutet av första halvlek. Colombianen sköt ett bra skott från vänster och Charles N'Zogbia kunde slå in Shay Givens retur.

Martin Petrov placerade snyggt in 1-1 i början av den andra halvleken, men Zabaletas utvisning förstörde chansen till tre pinnar.