Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Wilshere öppen för La Liga: "Inte så många engelska spelare som har gjort det"

England

Jack Wilshere är på jakt efter en ny klubb.
Nu öppnar 28-åringen åter för en flytt till Spanien. 
- Jag tror att jag verkligen skulle kunna visa vad jag kan göra där, säger han till Sky Sports. 

Foto: Bildbyrån.

Tidigare Arsenal-mittfältaren Jack Wilshere, 28, bröt nyligen sitt avtal med West Ham. Mittfältaren har i flera år haft stora skadeproblem och uttalade sig nyligen om att han nu hoppas på att hitta en ny klubb någonstans, där han kan få spela kontinuerligt. Bland annat öppnade han då för spel i La Liga och Serie A, samtidigt som det ryktats om MLS. 

Nu berättar 28-åringen mer om hur han tänker kring framtiden.

- La Liga, Italien eller Tyskland skulle vara en trevlig förändring för mig. Det är inte så många engelska spelare som har gjort det, säger han till Sky Sports och fortsätter:

- Jag har alltid följt La Liga och det är något jag alltid tänkt på. Jag tycker om ligan och anser att det är mer tekniskt än i England. Jag tror att jag verkligen skulle kunna visa vad jag kan göra där. 

ANNONS

Wilshere bekräftar även samtidigt att han skulle kunna tänka sig att spela i MLS.

- Jag tycker inte att jag är för ung för MLS. Jag tycker att ligan utvecklats mycket och om rätt möjlighet dyker upp, så kan jag vara öppen för det, säger han. 

Wilshere vill helt enkelt bara få spela fotboll igen framöver.

- Jag vill spela i en klubb, där jag känner att jag är en viktig del. Jag vill bara spela matcher och vill spela 25-30 matcher på en säsong, så att man kan få tillbaka sitt självförtroende och leende igen. 

Wilshere gjorde bara 18 matcher med West Ham på två säsonger efter flytten från Arsenal 2018. Totalt sett har han bland annat gjort åtta mål och 21 assist på 182 matcher i Premier League, men även fyra mål och fyra assist på 22 matcher i Champions League. Vidare har han även gjort två mål på 34 A-landskamper med Englands landslag.

ANNONS
Publicerad 2020-10-28 kl 17:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto