Wolves vann mot Sheffield United efter drömstart

Det blev en enkel seger för Wolverhampton mot Sheffield United.
Efter en drömstart med två mål efter sex minuter kunde laget vinna med 2-0.

Matchen mellan förra årets succélag Sheffield United och Wolverhampton blev en kort historia. Redan efter tre minuter tog bortalaget Wolves ledningen genom lagets skyttekung Raúl Jiménez.

Wolves vann bollen lågt och kontrade på bara några sekunder in bollen, Daniel Podence drev från egen planhalva och kunde hitta Jiménez med ett perfekt inlägg som anfallaren pricksköt in bakom Aaron Ramsdale i Sheffield-målet.

Bara tre minuter senare kom 2-0. På en hörna från Pedro Neto satte Romain Saiss dit huvudet och bollen gick in enkelt. En chockstart från Wolves som jublade på bänken.

Efter det kunde Wolves dominera den första halvleken utan att känna press över att gå framåt. Ett spel som passar Wolves med deras 3-4-3-uppställning, som ofta blir fem backar i försvarsspelet. 2-0 i paus.

Den andra halvleken bestod av kamp på mitten och jagande från Sheffield. I den 69:e minuten fick Wolves ett jätteläge att utöka ledningen, men Saiss stoppades av stolpen, och Jiménez kunde inte sätta dit returen.

Wolves kunde hålla undan komfortabelt och vinna matchen med 2-0.