Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan Ibrahimovic: "Jag blev inte accepterad"

Premier League

I en exklusiv intervju med italienska Sky Sports berättar Zlatan Ibrahimovic om hur hans fotbollskarriär började som ung.
- När jag först kom till Malmö så accepterades jag inte eftersom jag hade ett utländskt namn, berättar Ibrahimovic till Sky Sports.

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic är i dag en av Sveriges och världens bästa fotbollsspelare. Men i början av hans fotbollskarriär så var han i utkanten och blev varken välkomnad eller accepterad. Så började hans karriär i Malmö och Ibrahimovic berättar i intervjun med italienska Sky Sports att han i början inte accepterades av lagkamrater eller omgivningen - på grund av hans utländska efternamn.

- När laget åkte ner från allsvenskan till superettan så var det många spelare som lämnade. Klubben var tvungen att använda sig av de yngre spelarna. Jag fick aldrig starta, men ändå så blev jag inte välkomnad eller accepterad, berättar han i en ny intervju med italienska Sky.

ANNONS

Räddningen kom när Roland Andersson, fd tränare i Malmö, ville träffa Ibrahimovic. 

- Jag trodde jag hade gjort någonting dåligt och istället sa Andersson "det är färdigspelat med de yngre, nu ska du spela med de stora pojkarna", berättar Ibrahimovic och fortsätter:

- Äntligen hade jag hittat någon som trodde på mig. Så jag tog chansen och dominerade.

Publicerad 2017-12-01 kl 11:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto