Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
41v

Zlatan: "Jag skulle inte byta mina 33 titlar mot en CL-titel"

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har många titlar i bagaget - men ingen från Champions League.
Den svenske anfallaren är dock inte ångerfull.
- Jag skulle inte byta de senaste 20 åren eller mina 33 titlar mot en i Champions League, säger han till Sky Sports Italia.

Fem Serie A-titlar, fyra i Ligue 1 och en i La Liga. Det är bara en bråkdel av de titlar Zlatan Ibrahimovic kammat hem under sin karriär. I Champions League har det dock inte blivit någon - än.

Men den svenske anfallaren berättar i en intervju med Sky Sports Italia att han inte känner sig ångerfull.

- Jag saknar en titel. Men när jag frågar mig själv: hade jag blivit en bättre spelare om jag vunnit Champions League? Nej. Har jag blivit sämre av att inte ha vunnit? Nej. Jag vill vinna till varje pris, varje år jag spelar. Men man kan vända på det, det finns spelare som har haft en supersäsong, vunnit Champions League och försvunnit efter det., säger han enligt Football Italia.

- Jag skulle inte ändra på de senaste 20 åren eller byta mina 33 titlar mot en i Champions League. Jag har visat vad jag går för och har dominerat varje år.

Zlatan har efter fyra raka inhopp stått utanför Manchester Uniteds trupp i mötena med Arsenal och CSKA Moskva. Men i helgen kan han vara tillbaka igen - José Mourinho meddelade under gårdagen att svensken är aktuell för spel i Manchester-derbyt på i morgon.

Publicerad 2017-12-09 kl 12:51

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER