Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Zola om "oväntade" jobbet i Chelsea: "Trodde det var ett skämt"

Premier League

Gianfranco Zola återvände i sommar till Chelsea.
Han fick ett jobb som assistent till Maurizio Sarri.
Det kom som en chock för klubbikonen. 
- Jag trodde det var ett skämt, säger han till Sky Sports. 

Foto: Bildbyrån.

Gianfranco Zola hade en lång framgångsrik karriär på fotbollsplanen och tillhörde mellan 1996 och 2003 Chelsea. Han blev under sin tid i klubben omtyckt av fansen och ses i dag, av många fans, som en av klubbens största spelare genom tiderna. 

Efter karriärens slut, så blev han tränare - och fick till slut i sommar återvända till Chelsea för att bli assisterande tränare till nye tränaren Maurizio Sarri. 

- Jag trodde att det var ett skämt. Jag blev överraskad, jag förväntade mig inte det. Han berättade för mig att det fanns en möjlighet om jag var intresserad och jag svarade: "Ja, jag kommer". Det var en stor överraskning, säger Zola till Sky Sports. 

ANNONS

- Vi hade bara pratat vid ett par tillfällen tidigare över telefon och jag hade mött honom kort för en intervju för Sky Italia, men vi hade aldrig pratat om fotboll utöver det, fortsätter han. 

Vidare berättar Zola att han trivs bra med sitt uppdrag i Londonklubben. 

- Det är fantastiskt att vara tillbaka. Det har varit en välsignelse. Jag förväntade mig inte att få jobba för den är klubben igen, samtidigt som det är extra speciellt med en tränare som jag tycker väldigt mycket om. Det är bra för mig, det finns mycket arbete att göra. 

Chelsea ställs i dag mot Manchester United på Stamford Bridge i Premier League. 

Publicerad 2018-10-20 kl 09:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto