Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

TV: E-svenskan: Skäggfinal i Häcken & han blev fansens vinnare

Nästa

Avbryt
Försök igen

E-svenskan kom till Gothia Park Academy under fredagen och på plats fanns hela BK Häckens A-trupp. Fin stämning och många känsloyttringar under matcherna från både spelartruppen och supportrarna.

U21-landslagets hjälte från i veckan Oscar Lewicki gick till semifinal mot Ivo Pekalski men förlorade på straffar sen Lewickis egen gubbe missat den avgörande. I finalen mötte Pekalski sen Sebastian Ohlsson och efter en tät match vann Sebastian.

– Inte den mest underhållande matchen kanske, men skönt att vinna mot just Ivo. Vi har spelat mycket mot varandra innan. Jag bor granne med Walid Atta, jag får träna hos honom inför finalen. 

Bland deltagarna fanns många Häcken-supportrar och en av dem var Roni Sarihan. I semifinalen låg han under med 0-2 i halvtid och var på väg hem men gjorde en imponerande vändning och vann med 6-2! 

I finalen ställdes Roni mot Adrian och även där såg det mörkt ut. Adrian hade 1-0 fram till 90:e minuten då Roni fick straff och kvitterade. På de efterföljande straffarna var Roni säkrast och blev E-svenskans hittills yngsta vinnare. 

Stort grattis till Roni som även fick en halsduk och signerad matchtröja av BK Häcken. 

E-svenskan tar nu uppehåll över helgen men är tillbaka på tisdag då vi  besöker Halmstad.  

Publicerad 2014-10-18 kl 17:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons