Roma är på väg vidare i Europa League.
Under torsdagen avgjorde Gianluca Mancini mot Milan på San Siro.

4:01

Milan och Roma gjorde under torsdagen upp i första kvartsfinalmötet i Europa League. Milan var på förhand favorit, men det var Roma som fick fira först.

Mittbacken Gianluca Mancini nådde i den 17:e minuten högst på en hörna, och nickade in kulan i nät till 1-0. Roma skapade därefter fler chanser, men utan utdelning.

I andra halvlek jagade Milan ett kvitteringsmål, och skapade spänning med en hörna i den 96:e minuten, men utan resultat.

Därmed har nu Roma ett bra läge inför returen i Rom.

Milan: Maignan - Calabria, Gabbia, Thiaw, Hernandez - Bennacer, Reijnders - Pulisic, Loftus-Cheek, Leao - Giroud.

Roma: Svilar - Celik, Smalling, Mancini, Spinazzola - Pellegrini, Cristante, Paredes - El Shaarawy, Lukaku, Dybala.