Europa League

Roma har stått för ett fiasko.
Det blev en förlust i Tjeckien.
0-2 borta mot Slavia Prag i Europa League.

Det var inledningsvis en jämn tillställning - och matchen höll sig mållös fram till den andra halvleken.

Sedan slog Slavia Prag till mot Roma.

I den 50:e minuten kom första målet. Vaclav Jurecka tog sig in i straffområdet och behöll lugnet för att sedan skicka in 1-0.

Med kvarten kvar att spela åkte det italienska huvudstadslaget på ytterligare en smäll.

Lukas Masopust fick en läcker passning och drog sedan till med ett distansskott som letade sig in i hörnet. 2-0.

Det blev slutresultatet.

Slavia Prag: Mandous - Masopust, Ogbu, Holes - Doudera, Zafeiris, Dorley, Boril - Jurecka, Chytil, Provod.

Roma: Svilar - Celik, Llorente, Ndicka, Mancini - Bove, Paredes, Aouar - Belotti, Lukaku, El Shaarawy.