Talangerna ordnade Arsenals seger mot Frankfurt - 18-åring slog till med första målet

Europa League

Arsenal ställdes mot fjolårets semifinallag Eintracht Frankfurt i första gruppspelsmatch.
Då fixade Joe Willock och Bukayo Saka segern för Londonlaget med varsitt mål i 3-0-segern.
- Jag har drömt om det här ögonblicket sedan jag var ett barn, säger Saka enligt BBC.

Arsenal inledde sitt Europa League-säsong med att lämna bland annat Mesut Özil och Sokratis hemma när laget åkte till Tyskland för en match mot Eintracht Frankfurt. Det visade sig

I ett ungt Arsenal fick Joe Willock, Emile Smith-Rowe och Bukayo Saka alla chansen från start. Och det var ett samarbete mellan de två sistnämnda som ledde fram till ledningsmålet. Saka spelade fram bollen till Willock i den 38:e minuten och den unge engelsmannen tog med sig bollen hela vägen in i straffområdet. Där gick han på avslut, som tog på en försvarare och gick i en båge över Kevin Trapp i målet.

Arsenal höll kontrollen över matchen en bra bit in i andra halvlek och Frankfurt fick en ännu svårare uppgift när Dominik Kohr blev utvisad för ett andra gult kort tio minuter från slutet.

Istället kunde Arsenal avgöra ett par minuter från full tid när nyss nämnda Saka göra 2-0 med ett precist skott. Det var 18-åringens första i Arsenals A-lag.

- Jag är så glad att ha gjort mål för Arsenal, det är en dröm som har gått i uppfyllelse. Jag har drömt om det här ögonblicket sedan jag var ett barn, säger 18-åringen enligt BBC.

- Jag vill fortsätta jobba hårt för att se till att jag kan ha den här känslan igen.

Innan matchen var över hade även Pierre-Emerick Aubameyang tagit sig in på målprotokollet och fastställt slutresultatet till 3-0.

- Alla kan vara glada och att vi går vidare i den här tävlingen är viktigt så det var bra att ta en seger, framförallt på bortaplan, säger tränaren Unai Emery.