TV: Chelsea fick mål bortdömt under förlängningen - tappade bollen på Azpilicueta

Chelsea hade bollen i mål - men det blev bortdömt.
Det innebar att Europa League-semin gick till straffar.

Chelsea tog i kväll emot Eintracht Frankfurt i en intensiv match på Stamford Bridge i Europa League-semifinalen. Efter mängder av målchanser åt båda håll, så var det än dock 1-1 efter 90 minuter och därmed väntade förlängning. Frankfurt var först nära att ta ledningen under första förlängningskvarten, men Sebastian Hallers avslut mot mål räddades av David Luiz som slängde sig och sträckte ut ena benet vid mållinjen.

I stället hade Chelsea bollen inne i mål några minuter från den andra förlängningskvartens slut, men målet blev bortdömt. Cesar Azpilicueta  störde målvakten Kevin Trapp fysiskt som tappade bollen på spanjoren och in i mål. Azpilicueta firade det han trodde var matchens avgörande mål, men efter en stund blev målet bortdömt.

Därmed gick i stället matchen till straffläggning, där Chelsea vann och blev klart för final mot Arsenal den 29 maj i Baku.

Publicerad 2019-05-09 kl 23:35