Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Exklusiv intervju med Lindelöf: "En dröm som jag har haft sedan jag var liten"

Premier League

MANCHESTER/STOCKHOLM. Under onsdagskvällen presenterades Victor Nilsson Lindelöf av Manchester United.
- Jag är väldigt glad och lycklig över att ha fått den här chansen, säger svensken i en exklusiv intervju med Fotbollskanalen.

6:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester United har sedan tidigare bekräftat att man värvar Victor Nilsson Lindelöf. Under onsdagskvällen presenterades också svensken officiellt av klubben. Som första media, utöver klubben själva, fick Fotbollskanalen en exklusiv intervju med svensken - som är överlycklig över flytten.

- Det känns fantastiskt. Jag är väldigt glad och lycklig över att ha fått den här chansen. Det har varit en lång dag men jag är väldigt lycklig, säger Lindelöf.

- Jag ser det som en väldigt bra chans för mig att visa upp mig på den här nivån och i den här fina klubben. Det känns som ett bra nästa steg och jag ser fram emot att spela med mina lagkamrater och under Mourinho också.

ANNONS

Vad betyder Mourinho i det här valet?
- Väldigt mycket. Jag pratade lite med honom innan jag skrev på och det betyder väldigt mycket att få höra det han säger. Och sedan vet jag att han är en av världens bästa tränare så jag vet att jag kan utvecklas mycket under honom.

Nilsson Lindelöf har skrivit på ett kontrakt på fyra år med option på ytterligare ett. Backen ser nu fram emot att få komma igång och spela i Premier League.

- Oerhört mycket. Det är en dröm som jag har haft sedan jag var liten, att spela i Premier League. Så jag ser väldigt mycket fram emot att få den chansen.

Se intervjun med Nilsson Lindelöf i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-14 kl 21:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto