Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Özilprotest under Tysklands match

Fotbolls-VM 2022

Tyskland har flera gånger visat protester mot värdlandet under VM.
Nu pikar Qatar-publiken tillbaka - genom bilder på Mesut Özil.

3:00
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna mellan Tyskland och Spanien i spelaren ovan

På söndagen försökte tyska landslaget få revansch efter den tunga förlusten mot Japan. Efter ett succéinhopp av Niclas Füllkrug fick de till slut med sig en poäng och har fortfarande en chans att ta sig vidare till slutspel.

Tyskland har också varit i centrum runtom insatserna på fotbollsplan, då de bland annat markerat mot Fifa efter att de blivit varnade för att använda ”OneLove”-kaptensbindeln. På lagfotot inför matchen mot Japan höll de elva spelarna för sina munnar - för att visa sitt missnöje.

Men under Spanien-matchen fick tyskarna svar på tal - genom en protest från åskådare i Qatar. De höll upp affischer med bilder på före dette landslagsspelaren Mesut Ösil, och på en bild syns de hålla för munnen på samma sätt som tyskarnas lagbild.

ANNONS

Özil lämnade landslaget efter att han uttryckt att han känt sig orättvist behandlad, efter att han poserat med Turkiets president Recep Tayyip Erdogan.

Publicerad 2022-11-28 kl 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto