Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ronaldo uteblev från Fifa-gala – nu rasar president Infantino: "Kontaktat Fifas advokater"

Serie A

Cristiano Ronaldo uteblev från Fifas ”The best”-gala.
Detta har gjort Fifa-presidenten Gianni Infantino irriterad och i framtiden vill han tvinga stjärnor att närvara vid galor där de är nominerade, rapporterar AS.

Foto: Bildbyrån

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo har abonnerat på priset som världens bästa fotbollsspelare. Men i år gick duon bet. Istället fick kroaten Luka Modric fått ta emot både Uefas pris för Europas bästa fotbollsspelare och Fifas pris ”The best”.

Messi och Ronaldo var nominerade att ta hem priserna men vid de båda galorna uteblev Ronaldo.

Detta har fått Fifa-presidenten Gianni Infantino att rasa. Enligt spanska AS har Infantino tröttnat på att spelare inte infinner sig vid galor där de är nominerade.

”Infantino är upprörd och anser att en bojkott av Fifa-galan är brist på respekt”, skriver AS, som vidare hävdar att Fifa-presidenten i framtiden vill tvinga nominerade spelare att delta vid Fifas ”The best”-gala.

ANNONS

”Med anledning av det som hänt har Infantino kontaktat Fifas advokater för att ta fram ett kontrakt för att nominerade spelare ska tvingas närvara i nästa års The Best-gala”, skriver AS.

Publicerad 2018-09-30 kl 15:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto