Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN KICKOFF

TV: "Tränaren hotade att spränga supporter"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Fotbollskanalen Kickoff är tillbaka. Här får du allt det hetaste inför helgens internationella toppfotboll.

Det nya programmet Fotbollskanalen Kickoff är tillbaka igen och ger dig alla förutsättningar inför helgens ligaspel inom den internationella fotbollen.

Dessutom pratar Frankrike-experten Jonas Hansson om Marcelo Bielsa, som valde att avgå från sitt tränaruppdrag i Marseille. Hans tidigare översättare Fabrice Olszewski har berättat om sin tid under Bielsa i en intervju som fått stor uppmärksamhet i Frankrike.

- Bland annat under en presskonferens, som har blivit legendarisk i Frankrike, så hade den här översättaren suttit och druckit whisky och cola under hela matchen. Och sen fick han höra att han skulle gå ner och göra en presskonferens. Och det blev väldigt konstiga svar då om man säger så. Och Bielsa ska även ha tagit den här översättaren åt sidan och sagt att nu ska du och jag slåss och tagit fram knytnävarna, säger Hansson.

Det är inte för intet som Bielsa har fått smeknamnet "El loco" - galningen. Jonas Hansson bjuder på ytterligare en anekdot från tiden då Marcelo Bielsa var tränare för Argentinas landslag mellan 1998 och 2004.

- Det verkar vara rätt galet att jobba med Bielsa. Det är inte bara nåt rykte han har. Det finns till och med en anekdot från tiden i Argentina med att en supporter kom fram och knackade på dörren och då kommer Bielsa fram med en handgranat och säger; 'om du inte försvinner så spränger jag upp dig'. Så han är genuint galen den här mannen.

- Det är väl den här gränsen mellan geni och galenskap och han balanserar väl på båda linjerna.

Publicerad 2015-08-28 kl 16:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons