Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN NEWS

TV: Efter MFF:s biljettbesked: "Tycker de gör helt rätt"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Malmö FF kommer att premiera årskortsinnehavare och medlemmar vid köp av biljetter till höstens Champions League-matcher. Helt rätt enligt Fotbollskanalens Fredrik Janlind.
- Det vore konstigt om inte de som stöttat Malmö får förtur, säger han i Fotbollskanalen News.

För andra året i rad har Malmö FF lyckats kvalificera sig för Champions League. Och precis som förra året kommer man att låta de som har årskort och/eller är medlemmar i klubben att få förtur till biljetterna, något som skulle kunna innebära att det blir noll biljetter över till allmänheten.

Fotbollskanalens Fredrik Janlind tycker att det är rätt väg att gå av MFF.

- När man har fått de här kalasmatcherna så vore det konstigt om inte de som stöttat Malmö i många år och är medlemmar i föreningen får förtur till att köpa biljetter. Det är klart att när Zlatan kommer hem med sitt PSG till Malmö så kommer det nog inte vara en enda biljett kvar till allmänheten. Eller mot Real för den delen, säger Janlind.

- Jag tycker faktiskt att Malmö gör helt rätt här och det är väl mer att fotbollsitnresserade supportrar till andra lag gärna hade sett den matchen.

Utöver MFF-biljetterna diskuteras bland annat ”duellen” mellan Viktor Elm och Fredrik Torsteinbö i gårdagens match match mellan Hammarby och Kalmar.

Se hela Fotbollskanalen News i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-29 kl 19:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons