Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN NEWS

TV: "Malmö hade kokat över om Zlatan kommer hem med PSG"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

I kväll ska Malmös motståndare i gruppspelet i Champions League lottas fram.
Och det finns en önskemotståndare.

- Malmö skulle nog koka över om Zlatan kom hem med sitt PSG, säger Fredrik Janlind i Fotbollskanalen News.

Efter att ha slagit Celtic med totalt 4-3 i playoff till Champions League väntar nu för andra året i rad ett gruppspel för Malmö FF. Förra året ställdes man mot Atlético Madrid, Juventus och Olympiakos. I kväll ska årets gruppspelsmotståndare lottas fram och det kryllar bland storlag i skålarna. Och det finns ett lag som stora delar av Malmö hoppas lite extra på.

- Bortser man från det sportsliga, vinna eller förlora, så är det klart att PSG hade varit oerhört fint. Att äntligen få se Zlatan komma hem till Malmö och uppleva Champions League där nere. Det hade nog gjort att den arenan och den staden hade kokat över om han kommer hem med sitt PSG, säger Fredrik Janlind i Fotbollskanalen News.

Janlind menar att han personligen hade föredragit att möta lag som ger en bättre sportslig chans.

- Får man några såna jämnbördiga lag så kanske man till och med kan skrälla och ta sig vidare. Att möta Barcelona och de här lagen så kan ju Malmö glömma att ta sig vidare. Så enklare lottning hade jag hoppats på om jag var spelare i den klubben.

Janlinds åsikt delas av Markus Rosenberg som berättat att han vill ha den bästa möjliga lottningen ur ett sportsligt perspektiv. Anfallaren har varit en oerhört viktig spelare i Malmös nya resa till Champions League.

- Det känns ju som att han verkligen älskar det här med Champions League och när det blir de heta toppmötena i allsvenskan. Han är lite småful på plan. Oerhört trevlig utanför men en liten gris på plan och spelar lite fult och tufft. Men betyder otroligt mycket för det här Malmö-laget, säger Fredrik Janlind.

Publicerad 2015-08-27 kl 16:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons